Γενική Συνέλευση Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα 10-01-2015

ΠΡΟΣ : Τα Μέλη των Σκακιστικών Συλλόγων και τους Γονείς των σκακιστών

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, του Ομίλου Φίλων Σκακιού και του Σκακιστικού Συλλόγου “Πνεύμαθλον” καλούν όλα τα μέλη τους σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11 π.μ. στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου (Παλαιολόγου 4) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Απολογισμός δράσης 2014 (Αγωνιστικός, Διοικητικός, Οικονομικός)
2. Έγκριση Απολογισμών
3. Προγραμματισμός δράσης 2015

Καλούνται όλα τα μέλη των Συλλόγων και οι γονείς των μαθητών – σκακιστών να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς και για την καλύτερη οργάνωση της εκπαίδευσης των μαθημάτων – προπονήσεων και των αγώνων.

Η μεγάλη άνθιση του πνευματικού μας αθλήματος και το αναβαθμισμένο κύρος του Σκακιστικού Ομίλου στην πόλη μας αλλά και οι νέοι στόχοι για το 2015 επιβάλλουν μαζική συμμετοχή των μελών στη σημαντική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνέχιση της τόσο πετυχημένης πορείας του Σκακιού στην Καβάλα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις μεγάλες περικοπές όλων των επιχορηγήσεων, είναι υπόθεση πρώτα ασφαλώς της Διοίκησης αλλά και όλων των μελών του Σκακιστικού Ομίλου και των Γονέων των μαθητών – σκακιστών.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.