Εκλογές στο Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας – Πρόσκληση

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα 12-1-2013

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη των Σκακιστικών Συλλόγων και τους Γονείς των σκακιστών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, του Ομίλου Φίλων Σκακιού, του Σκακιστικού Κέντρου Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας και του Σκακιστικού Σωματείου “Πνεύμαθλον” καλούν όλα τα μέλη τους σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ. στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου (Κύπρου 12) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Απολογισμός δράσης 2012 και Προγραμματισμός 2013
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
3. Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Καλούνται όλα τα μέλη των Συλλόγων και οι γονείς των μαθητών – σκακιστών να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς και για την καλύτερη οργάνωση της εκπαίδευσης των προπονήσεων και των αγώνων.

Η μεγάλη άνθιση του πνευματικού μας αθλήματος και το αναβαθμισμένο κύρος του Σκακιστικού Ομίλου στην πόλη μας αλλά και οι νέοι στόχοι για το 2013 επιβάλλουν μαζική συμμετοχή των μελών στη σημαντική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνέχιση της τόσο πετυχημένης πορείας του Σκακιού στην Καβάλα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις μεγάλες περικοπές όλων των επιχορηγήσεων, είναι υπόθεση πρώτα ασφαλώς της Διοίκησης αλλά και όλων των μελών του Σκακιστικού Ομίλου και των Γονέων των μαθητών – σκακιστών. Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Σκακιστικών Συλλόγων της Καβάλας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλης Λιόγκας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτρης Καφετζής