Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

ΠΡΟΣ: Τα Μέλη των Σκακιστικών Συλλόγων και τους Γονείς των σκακιστών

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, του Ομίλου Φίλων Σκακιού, του Σκακιστικού Κέντρου Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας και του Σκακιστικού Σωματείου “Πνεύμαθλον” καλούν όλα τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση σύμφωνα με το άρθρο 27 του Καταστατικού, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 11.00 π.μ. στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Απολογισμός δράσης 2008 και Προγραμματισμός 2009
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού

Καλούνται όλα τα μέλη των Συλλόγων, καθώς και οι Γονείς των σκακιστών να λάβουν μέρος στην Τακτική Γενική Συνέλευση, όπου θα συζητήσουμε για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων της επόμενης χρονιάς, ιδιαίτερα μετά την ανοδική πορεία που σημειώθηκε το 2008 και για την καλύτερη οργάνωση του εκπαιδευτικού – προπονητικού Προγράμματος του Ομίλου.

Η ζωντάνια του Σκακιστικού Ομίλου, η άνθιση και το αναβαθμισμένο κύρος του αθλήματος στην πόλη μας αλλά και οι νέοι στόχοι για το 2009 επιβάλλουν μαζική συμμετοχή των μελών στη σημαντική αυτή οργανωτική διαδικασία των Συλλόγων, γι’ αυτό πρέπει όλοι να παρευρεθούν. Η ενδυνάμωση του Σκακιού στην Καβάλα είναι υπόθεση πρώτα απ’ όλα των μελών του Σκακιστικού Ομίλου και των Γονέων των αθλητών. Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Σκακιστικών Συλλόγων Καβάλας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Βασίλης Λιόγκας

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αναστάσιος Μπουρμπούλιας