26ο Διασυλλογικό Κύπελλο Ελλάδας 2008 – Προκήρυξη

Προς : Σωματεία Α.Μ.Θ. Καβάλα 27.12.2007
Κοινοποίηση : ΕΣΟ Αριθ. Πρωτοκ. 157

26ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2008
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Η Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ. προκηρύσσει το Περιφερειακό Κύπελλο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το οποίο σύμφωνα με την με αρ. 82679/13.12.2007 Προκήρυξη της Ε.Σ.Ο. αποτελεί την προκριματική φάση για το 26ο Διασυλλογικό Κύπελλο Ελλάδας του 2008.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Κυριακές 20/1, 27/1, 3/2 (προκριματικοί), 11/5 (ημιτελικός) και 18/5/2008 (τελικός)
Ωρα έναρξης 10.00 ή μέχρι και 11.00 με αίτημα της εκτός έδρας ομάδας.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ: Απλό νοκ – άουτ και η νικήτρια ομάδα προκρίνεται στον επόμενο γύρο.

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ: Η κλήρωση του 1ου γύρου θα γίνει με την οριστικοποίηση των συμμετοχών και σε όλους τους γύρους θα είναι κατευθυνόμενη γεωγραφικά και με εξισορρόπηση χρωμάτων.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΩΝ: Τετραμελής ελεύθερη σύνθεση

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ: 90 λεπτά για κάθε παίκτη για όλη την παρτίδα και 30 δεύτερα για κάθε κίνηση από την 1η.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το αποτέλεσμα της συνάντησης καθορίζεται από το σύνολο των πόντων στις 4 σκακιέρες. Για κάθε ήττα χωρίς αγώνα αφαιρείται μισός πόντος μέχρι να μηδενισθούν όλοι οι πόντοι. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, νικήτρια είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερες μονάδες με το κριτήριο του Βερολίνου ως εξής: Νίκη στην 1η σκακιέρα 4 μονάδες, στη 2η : 3, στην 3η : 2, και στην 4η σκακιέρα : 1 μονάδα. Οι ισόπαλες παρτίδες δεν υπολογίζονται. Αν και με την εφαρμογή του κριτηρίου αυτού το αποτέλεσμα παραμένει ισόπαλο, νικήτρια θεωρείται η ομάδα που έπαιξε με τα μαύρα στην 1η σκακιέρα.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Οι διαιτητές θα ορίζονται από την Τ.Ε.Δ. – Α.Μ.Θ. σε συνεννόηση με τα εντός έδρας Σωματεία,τα οποία με τη λήξη του αγώνα πρέπει να ενημερώνουν για το αποτέλεσμα της συνάντησης τον Πρόεδρο της ΕΣΣΑΜΘ που θα εκτελεί χρέη Διευθυντή των Αγώνων.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ: Ενστάσεις εναντίον των αποφάσεων των διαιτητών υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τη λήξη της υπόψη συνάντησης και με καταβολή παραβόλου 80 ευρώ. Οι ενστάσεις εκδικάζονται πριν από την κλήρωση του επόμενου γύρου από την Τ.Ε.Δ. – Α.Μ.Θ..

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ: Σύμφωνα με τα ισχύοντα στην Ε.Σ.Ο. Για τον υπολογισμό τους το εντός έδρας Σωματείο πρέπει να αποστέλλει ταχυδρομικά το φύλλο αγώνα στην Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Με συμπλήρωση και αποστολή στην ΕΣΣΑΜΘ της συνημμένης δήλωσης (fax : 2510.620563 ή email : vath@mailbox.gr) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 7/1/2008.

Κατά τα λοιπά ισχύει η σχετική γενική Προκήρυξη της Ε.Σ.Ο.

Για την Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Β. Θεοδωρίδης Β. Λιόγκας