3ος ο Αντώνης Παυλίδης στο Διεθνές Τουρνουά της Θεσσαλονίκης με 2η νόρμα διεθνούς-μετρ
Νέα μεγάλη επιτυχία για τον Αντώνη Παυλίδη στο Όπεν Διεθνές Τουρνουά της Θεσσαλονίκης. Με 6,5 βαθμούς σε 9 αγώνες και κερδίζοντας 3 γκραν-μετρ, αναδείχθηκε επάξια 3ος νικητής. Με ΕΛΟ 2307 είχε απόδοση 2570 κέρδισε 38 μονάδες ΕΛΟ και φυσιολογικά έκανε τη 2η νόρμα του για τον τίτλο του διεθνούς-μετρ (ΙΜ).
Επιτυχία στο ίδιο Τουρνουά σημείωσε και η Κατερίνα Φαχιρίδου. Με 5,5/9 κατέλαβε τη 2η θέση στις γυναίκες και με ΕΛΟ 2252 είχε απόδοση 2350 κερδίζοντας 16 μονάδες ΕΛΟ.
Ικανοποιητική ήταν και η απόδοση του Θόδωρου Χρυσομάλλη (6,5/9) του Γιώργου Καφετζή (5,5/9) και του Χάρη Τσακίρη (5,5/9) που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών (Amateur) με ΕΛΟ<2000. Στο Διεθνές Τουρνουά, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ερασιτεχνών και στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγιναν ταυτόχρονα από 27 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχαν συνολικά 20 σκακιστές από την Καβάλα.