6οι Πανθασιακοί Αγώνες Παίδων – Κορασίδων

Την Κυριακή 11 Μαΐου έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο του Θεολόγου στη Θάσο οι 6οι Πανθασιακοί Αγώνες Σκακιού Παίδων – Κορασίδων. Στους αγώνες που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λιμεναρίων, συμμετείχαν συνολικά 42 παιδιά, 16 από τα Λιμενάρια, 12 από τον Θεολόγο, 11 από τον Πρίνο, 2 από την Ποταμιά και 1 από τον Ποτό.

Στην κατηγορία Α΄ – Β΄ Δημοτικού, όπου συμμετείχαν συνολικά 7 σκακιστές και σκακίστριες, νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Σβιτίκης με 5 βαθμούς, δεύτερος ήταν ο Νίκος Βλαστάρης με 4,5 βαθμούς και τρίτος ο Γιώργος Μπαλί με 4 βαθμούς.

Στην κατηγορία Γ΄ – Δ΄ Δημοτικού αγωνίστηκαν 10 παιδιά και στην 1η θέση ισοβάθμησαν με 4 βαθμούς 3 σκακιστές. Μετά την άρση της ισοβαθμίας η σειρά κατάταξης ήταν 1ος ο Κώστας Χρυσάφης, 2ος ο Αντώνης Ψαλίδας και 3ος ο Θόδωρος Λουκούμης.

Στην Ε’ Δημοτικού (6 συμμετοχές), νικητής με 5 βαθμούς ήταν ο Στέφανος Βουλτσίδης ενώ στη 2η θέση με 3 βαθμούς ισοβάθμησαν η Λασκαρίνα Καψάλη, η Φιλιώ Σβιτίκη και ο Μικέλ Χότζα.

Στην ΣΤ’ Δημοτικού (8 συμμετοχές), νικητής με 5 βαθμούς ήταν ο Θανάσης Στόγιος, 2ος με 4 βαθμούς ο Γιώργος Πιτικάρης και τρίτος με 3 βαθμούς ο Λάζαρος Βασιλείου.

Στην πιο μεγάλη ηλικιακή κατηγορία Γυμνασίων και Λυκείων συμμετείχαν 11 σκακιστές και η σειρά κατάταξης ήταν 1ος ο Μιχάλης Σουρίνης, 2ος ο Λάμπρος Βασιλείου και 3ος ο Λέντι Μπαλί.

  • Φωτογραφίες