Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Καβάλα 10-01-2016

ΠΡΟΣ : Τα Μέλη των Σκακιστικών Συλλόγων και τους γονείς των σκακιστών

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Τα Διοικητικά Συμβούλια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, του Ομίλου Φίλων Σκακιού και του Σκακιστικού Σωματείου “Πνεύμαθλον” καλούν όλα τα μέλη τους σε τακτική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11 π.μ. στο Εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 4) με θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

1. Απολογισμός δράσης 2015 και Προγραμματισμός 2016
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού
3. Εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικών Συμβουλίων και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Καλούνται όλα τα μέλη των Συλλόγων καθώς και οι γονείς των μαθητών – σκακιστών να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επόμενης χρονιάς και για την καλύτερη οργάνωση της εκπαίδευσης των προπονήσεων και των αγώνων.

Η μεγάλη άνθιση του πνευματικού μας αθλήματος και το αναβαθμισμένο κύρος του Σκακιστικού Ομίλου στην πόλη μας αλλά και οι νέοι στόχοι για το 2016 επιβάλλουν μαζική συμμετοχή των μελών στη σημαντική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης.
Η συνέχιση της τόσο πετυχημένης πορείας του Σκακιού στην Καβάλα στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία με τις μεγάλες περικοπές όλων των επιχορηγήσεων, είναι υπόθεση πρώτα ασφαλώς της Διοίκησης αλλά και όλων των μελών του Σκακιστικού Ομίλου και των Γονέων των μαθητών – σκακιστών.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σκακιστικών Συλλόγων της Καβάλας