Συνδρομές μελών

Ανακοίνωση

Με την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2007 – 2008 ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών – σκακιστών μας ότι με απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου από την 1η Σεπτεμβρίου η συνδρομή των μελών προς το Σύλλογο διαμορφώθηκε σε 20 ευρώ το μήνα.
Δεδομένου ότι η σκακιστική εκπαιδευτική περίοδος έχει διάρκεια 10 μηνών (εκτός Ιουλίου – Αυγούστου) η ετήσια συνδρομή διαμορφώθηκε σε 200 ευρώ και θα καταβάλλεται σε 2 δόσεις, η πρώτη το διάστημα Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και η δεύτερη το διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου.
Στις περιπτώσεις αδελφών, το δεύτερο παιδί καταβάλλει επιπλέον μόνο 5 ευρώ το μήνα ενώ στο τρίτο παιδί η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν.
Οι νέο-εγγραφόμενοι θα καταβάλλουν συνδρομή 20 ευρώ για τον πρώτο μήνα κατά τον οποίο θα τελούν υπό δοκιμή. Στη συνέχεια, εφόσον ενταχθούν και συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, θα καταβάλλουν το υπόλοιπο της ετήσιας συνδρομής τους σε 2 δόσεις.

Ο Σκακιστικός Όμιλος έχοντας πρώτη προτεραιότητά του τη συστηματικότερη οργάνωση και τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των μαθητών – σκακιστών, απασχολεί για το σκοπό αυτό 5 έμπειρους προπονητές με επικεφαλής προπονητή το διεθνή μετρ Σπύρο Καπνίση.
Η διατήρηση της άρτιας αυτής στελέχωσης με τόσους ικανούς προπονητές δημιουργεί ένα αρκετά σημαντικό οικονομικό βάρος στο Σύλλογο μας που υπερβαίνει το ποσό των 40.000 ευρώ το χρόνο.
Η τακτική είσπραξη των συνδρομών των μελών μας αποτελεί επομένως ουσιαστική συμβολή στην κάλυψη ενός μικρού έστω μέρους της τάξης του 25%, του μεγάλου αυτού κόστους του εκπαιδευτικού μας προσωπικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ