7 μετάλλια για την Καβάλα στο Πανελλήνιο Σχολικό

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στις 16, 17 και 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Eretria Village Resort στην Εύβοια, οι μαθητές – σκακιστές και σκακίστριες της Καβάλας είχαν μία αξιόλογη συγκομιδή 7 συνολικά μεταλλίων (3 χρυσά, 3 αργυρά και 1 χάλκινο).

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν στο Ατομικό Πρωτάθλημα η Σταυρούλα Τσολακίδου (Ε΄ Δημοτικού, διπλό χρυσό – 1η γενικής κατάταξης) και η Ευγενία Τσιβελεκίδου (Β΄ Δημοτικού).

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν στο Ομαδικό Πρωτάθλημα το 6ο Λύκειο Καβάλας (Χαράλαμπος Σκουλάκης, Δήμητρα Βάτκαλη, Νικολέτα Κυπράκη, Αγγελική Κυπράκη) και το 3ο Γυμνάσιο (Χάρης Τσακίρης, Δήμος Χατζηχρυσάφης, Τριαντάφυλλος Μπακιρτζής, Ιωάννα Μιχαηλίδη). Επίσης αργυρό μετάλλιο κατέκτησε στο Ατομικό Πρωτάθλημα η Αλεξία Μόσχου (ΣΤ΄ Δημοτικού).
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στο Ατομικό Πρωτάθλημα η Ιωάννα Μιχαηλίδη (Α΄ Γυμνασίου).

Υπήρχαν και αρκετά ακόμη πλασαρίσματα Καβαλιωτών στην πρώτη δεκάδα όπως η 4η θέση του Ιορδάνη Κρίκογλου (Β΄ Δημοτικού), η 6η θέση του Χαράλαμπου Σκουλάκη (Λύκεια), η 7η θέση του Δημήτρη Μποζάνη (ΣΤ΄ Δημοτικού), η 8η – 9η θέση του Δήμου Χατζηχρυσάφη και του Χάρη Τσακίρη (Γ΄ Γυμνασίου) η 9η θέση του Δημήτρη Ζησιάδη (ΣΤ΄ Δημοτικού) και του Κώστα Αποστολακάκη (Ε΄ Δημοτικού).