Σεμινάριο Διαιτησίας στην Καβάλα

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Προς : Σωματεία Α.Μ.Θ. Καβάλα 3-11-2016
Κοινοποίηση : ΕΣΟ Αριθ. Πρωτοκ. 374

Θ Ε Μ Α : Σεμινάριο διαιτησίας στις 26-27/11/2016 στην Καβάλα

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΣΣΑΜΘ που έγινε στις 27-3-2016 στην Ξάνθη είχε ιδιαίτερα επισημανθεί η μεγάλη έλλειψη διαιτητών στην περιοχή Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η επείγουσα αναγκαιότητα για την πραγματοποίηση ενός σεμιναρίου διαιτησίας ώστε να δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν μερικοί νέοι διαιτητές αλλά και να αναβαθμίσουν την κατηγορία τους οι λίγοι ήδη υπάρχοντες διαιτητές.

Δεδομένου ότι η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) έχει επιβάλει την αυστηρή τήρηση των Κανονισμών, κάθε Σωματείο θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον δύο (2) διαιτητές ώστε όλους τους ομαδικούς και ατομικούς αγώνες που διεξάγονται στην Ανατολ. Μακεδονία – Θράκη να διαιτητεύουν πάντοτε ενεργοί διαιτητές εγγεγραμμένοι στους πίνακες της ΚΕΔ.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο διαιτησίας από τον Διεθνή Διαιτητή και Καθηγητή Διαιτησίας Γιάννη Μήτρου στο Εντευκτήριο του Σ.Ο. Καβάλας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου το απόγευμα, ώρα 16:30 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου το πρωΐ, ώρα 10:30.

Με δεδομένη επομένως τη σοβαρή αυτή έλλειψη διαιτητών, τα Σωματεία της ΕΣΣΑΜΘ καλούνται να ενημερώσουν και να προτρέψουν τα μέλη τους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαιτησίας, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στην πρόεδρο της ΤΕΔ-ΑΜΘ Κλεοπάτρα Χαλβατζόγλου (τηλ. 6945792044, e-mail: klhalvatzoglou@yahoo.gr).

Για να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στο σεμινάριο διαιτησίας, το παράβολο συμμετοχής θα είναι μόνο 30 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να διανυκτερεύσουν το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στην Καβάλα, μπορούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ με ειδικές τιμές (μονόκλινο 32 € – δίκλινο 40 € – τρίκλινο 52 € – κρατήσεις στον Β. Θεοδωρίδη 6973335374).