ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2025
Στον Λόγγο Αχαίας στο ξενοδοχείο Long Beach Hotel & Resorts πραγματοποιήθκε από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2025 το 17ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων.
Ο Σ.Ο.Καβάλας η μοναδική ομάδα που δεν έλειψε ποτέ από την συγκεκριμένη διοργάνωση (εκτός μίας χρονιάς που αν και είχε πρόκριση λόγω κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να μετακινηθεί) μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 4 νίκες 2 ήττες και 8 βαθμούς ισοβάθμησε στην 3η θέση με την Ακαδημία Σκάκι Ν.Ψυχικού και με την εφαρμογή των κριτηρίων άρσης της ισοβαθμίας κατέλαβε τελικά την 4η θέση.
Στις ατομικές βραβεύσεις βραβεύτηκε για την καλύτερη απόδοση στην σκακιέρα Κ12 ο σκακιστής του Σ.Ο.Κ. Ματθαίος Καζάκης που έκανε το απόλυτο 6/6!!
Πρωταθλήτρια ήταν η ομάδα του Σ.Ο.Χαλανδρίου ενώ την δεύτερη θέση κατέλαβε η Ευβοική Ένωση Σκακιστών.
Με την τέταρτη θέση η ομάδα μας εξασφάλισε την συμμετοχή της και στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπως και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που μετά από πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε την 6η θέση.
Έτσι η ΕΣΣΑΜΘ στο πρωτάθλημα του 2026 θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει με 3 ομάδες.