4 μετάλλια για την Καβάλα στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα

Από 26 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου έγιναν στο ξενοδοχείο ΑΘΩΣ στη Καλλιθέα Χαλκιδικής τα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων του 2010 στις κατηγορίες μέχρι 16,14,12,10 και 8 ετών. Από τους Συλλόγους της Καβάλας συμμετείχαν 21 παιδιά που και αυτή τη φορά πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις με συγκομιδή τεσσάρων συνολικά μεταλλίων, 1 χρυσό (Σταυρούλα Τσολακίδου), 2 αργυρά (Αλεξία Μόσχου, Κώστας Αποστολακάκης) και 1 χάλκινο (Ευγενία Τσιβελεκίδου).

Η Σταυρούλα Τσολακίδου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων μέχρι 10 ετών επαναλαμβάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την περσινή επιτυχία της.

Η Αλεξία Μόσχου στην κατηγορία Παγκορασίδων μέχρι 12 ετών και ο Κώστας Αποστολακάκης στην κατηγορία Παμπαίδων μέχρι 10 ετών, κέρδισαν την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Ευγενία Τσιβελεκίδου στην κατηγορία Παγκορασίδων μέχρι 8 ετών.

Στην κατηγορία Παγκορασίδων μέχρι 12 ετών η Αγγελική Καφετζή και η Άννα-Ραΐσα Φαχιρίδου κατέλαβαν την 4η και 6η θέση αντίστοιχα. Ήταν η κατηγορία όπου τις 3 από τις 6 πρώτες θέσεις κατέλαβαν κορίτσια από την Καβάλα.

Η Νέλλη Σερεφίδου ήταν 5η στην κατηγορία Κορασίδων μέχρι 14 ετών ενώ την 10η θέση κατέλαβαν ο Άγγελος Σουργκούνης στην κατηγορία Παίδων μέχρι 16 ετών και ο Χάρης Τσακίρης στην κατηγορία Παίδων μέχρι 14 ετών.

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας Νεανίδων μέχρι 18 ετών Δήμητρα Βάτκαλη, δεν αγωνίσθηκε στην κατηγορία της (Κορασίδες μέχρι 16 ετών) αλλά προτίμησε το ισχυρό τουρνουά των αγοριών (Παίδες μέχρι 16 ετών) όπου κατέλαβε την 11η θέση.