6 μετάλλια για την Καβάλα στο Πανελλήνιο Σχολικό

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στις 7, 8 και 9 Απριλίου στο ξενοδοχείο ATHOS PALACE στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, οι 34 μαθητές – σκακιστές και σκακίστριες της Καβάλας που συμμετείχαν είχαν μία αξιόλογη συγκομιδή 6 συνολικά μεταλλίων (2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα).

  • Φωτογραφίες
  • Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γρηγόρης Καλαμούκος στο Ατομικό Πρωτάθλημα της Α΄ Δημοτικού ενώ η Σταυρούλα Τσολακίδου κατέκτησε διπλό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα της ΣΤ΄ Δημοτικού (1ο κορίτσι χρυσό και 3η γενικής κατάταξης χάλκινο).

    Τα 2 αργυρά μετάλλια κατέκτησαν η Ευγενία Τσιβελεκίδου στο Ατομικό Πρωτάθλημα της Γ΄Δημοτικού και η Ευαγγελία Αποστολακάκη στο Πρωτάθλημα της Α΄ Δημοτικού.

    Τέλος ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Δήμος Χατζηχρυσάφης στο Ατομικό Πρωτάθλημα των Λυκείων.

    Υπήρχαν και αρκετά ακόμη πλασαρίσματα Καβαλιωτών στην πρώτη δεκάδα όπως η 4η θέση του Ιορδάνη Κρίκογλου (Γ΄ Δημοτικού), η 5η θέση του Χάρη Τσακίρη (Λύκεια) και του Κώστα Αποστολακάκη (ΣΤ΄ Δημοτικού), η 6η θέση του Νίκου Κούντα (Α΄ Δημοτικού), η 7η – 8η θέση του Χρήστου Χρυσομάλλη και του Δημήτρη Μποζάνη (Α΄ Γυμνασίου) και η 10η θέση του Κώστα Κουτσίδη (Δ΄ Δημοτικού).