6 μετάλλια για την Καβάλα στο Πανελλήνιο Σχολικό

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα που έγινε στις 27, 28 και 29 Απριλίου στο ξενοδοχείο ERETRIA VILLAGE στην Εύβοια, οι 30 μαθητές – σκακιστές και σκακίστριες που συμμετείχαν από την Καβάλα είχαν μία αξιόλογη συγκομιδή με 6 συνολικά μετάλλια (2 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα).

Στο Ατομικό Πρωτάθλημα της Α’ Γυμνασίου η Σταυρούλα Τσολακίδου με 7,5/9 κατέκτησε διπλό χρυσό μετάλλιο (1η γενικής κατάταξης και 1ο κορίτσι).

Τα 2 αργυρά μετάλλια κατέκτησαν στο Πρωτάθλημα της Β’ Γυμνασίου ο Δημήτρης Ζησιάδης με 7/9 και στο Πρωτάθλημα της Δ’ Δημοτικού ο Ιορδάνης Κρίκογλου με 7,5/9.

Τα 2 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στο Πρωτάθλημα της Δ’ Δημοτικού η Μάγδα Μιχαηλίδου με 5,5/9 και στο Πρωτάθλημα της Β’ Δημοτικού η Ευαγγελία Αποστολακάκη με 5/9.

Υπήρχαν και αρκετά ακόμη πλασαρίσματα Καβαλιωτών στην πρώτη δωδεκάδα όπως η 7η θέση του Γιώργου Χατζηγαβριήλ στα Νήπια, η 8η θέση του Κώστα Αποστολακάκη στην Α’ Γυμνασίου και του Γρηγόρη Καλαμούκου στην Β’ Δημοτικού, η 9η και 12η θέση του Γιάννη και Βασίλη Σταμάτη στην Ε’ Δημοτικού καθώς και η 12η θέση του Δημήτρη Ηλιόπουλου στην Β’ Δημοτικού.

Στο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα η ομάδα του 3ου Γυμνασίου Καβάλας (Αποστολακάκης, Χαδόλιας, Μπακιρτζής, Χρυσομάλλη) κατέλαβε την 4η θέση (συμμετείχαν 19 Γυμνάσια) ενώ οι ομάδες του 15ου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας κατέλαβαν την 7η και την 12η θέση αντίστοιχα (συμμετείχαν 46 Δημοτικά).