Πολλαπλή ισοβαθμία στην 1η θέση του Διεθνούς Τουρνουά Καβάλας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Αυγούστου το 25οΌπεν Διεθνές Τουρνουά της Καβάλας, με την τελετή λήξης και τις απονομές των επάθλων στους νικητές.Τα χρηματικά έπαθλα που μοιράσθηκαν στους νικητές ανέρχονταν σε 7.500 ευρώ.

Στην 1η – 7η θέση με 6,5/9 ισοβάθμησαν οι Andriasian Zaven (ARM), Κελίρης Ανδρέας (GRE), Lupuleslu Konstantin (ROU), Grigoryan Karen (ARM), Nikolov Momchil (BUL), Codenotti Marco (ITA) και Geller Jakov (RUS). Πρώτος έφηβος (U18) με 6/9 ήταν ο Tang Andrew (USA) και πρώτη γυναίκα με 5,5/9 η Osmak Iulija (UKR).

Στον Β’ Όμιλο στην 1η – 2η θέση με 7,5/9 ισοβάθμησαν ο Victor Stefan από την Έδεσα και ο Καβαλιώτης Παντελής Τσίρλης. Στην 3η – 5η θέση με 7/9 ισοβάθμησαν ο Νίκος Γεωργιάδης από την Ξάνθη, ο Βασίλης Σταμάτης από Καβάλα και ο Βούλγαρος Nikolay Cholakov. Πρώτη γυναίκα με 6/9 αναδείχθηκε η Μαρία Χαραλαμπίδου από την Θεσσαλονίκη.

Στον Γ’ Όμιλο πρώτος με το απόλυτο 9/9 αναδείχθηκε ο 8χρονος Καβαλιώτης Κώστας Δαγλής, 2ος με 7,5/9 ήταν ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος από την Ξάνθη, 3ος ο Δημήτρης Πετρίδης από τα Γιαννιτσά και 1ο κορίτσι με 5/9 η Καβαλιώτισσα Μαρία Δούμου.