5 μετάλλια για την Καβάλα στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα

Από τις 25 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου έγιναν στο ξενοδοχείο ΑΘΩΣ στη Καλλιθέα Χαλκιδικής τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων – Κορασίδων του 2009 στις κατηγορίες μέχρι 16,14,12,10 και 8 ετών. Από τους Συλλόγους της Καβάλας συμμετείχαν 25 παιδιά που και αυτή τη φορά πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις με συγκομιδή 5 συνολικά μεταλλίων (2 χρυσά, 1 αργυρό, 2 χάλκινα). Φωτογραφίες

Ο Χαράλαμπος Σκουλάκης και η Σταυρούλα Τσολακίδου ήταν οι πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία των Παίδων Κ.16 και Παγκορασίδων Κ.10 αντίστοιχα.
Η Αλεξία Μόσχου κέρδισε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Παγκορασίδων Κ.10 ενώ την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισαν ο Αντώνης Παυλίδης και η Νέλλη Σερεφίδου στις κατηγορίες Παίδων Κ.16 και Παγκορασίδων Κ.12 αντίστοιχα.

Την 4η και 5η θέση στην κατηγορία Παίδων Κ.16 κατέλαβαν ο Θοδωρής Χρυσομάλλης και ο Ηλίας Καζαντζίδης αντίστοιχα. Ήταν η κατηγορία όπου τις 4 από τις 5 πρώτες θέσεις κατέλαβαν Καβαλιώτες.

Η Δήμητρα Βάτκαλη ήταν 5η στην κατηγορία Κορασίδων Κ.16 ενώ την 6η θέση κατέλαβαν ο Γιώργος Καφετζής στην κατηγορία Παίδων Κ.14, η Νικολέτα Κυπράκη στην κατηγορία Κορασίδων Κ.14 και η Αγγελική Καφετζή στην κατηγορία Παγκορασίδων Κ.12.

Θέσεις στην πρώτη δεκάδα κατέλαβαν στην κατηγορία Παμπαίδων Κ.10, ο Κώστας Αποστολακάκης (9ος) και ο Δημήτρης Μποζάνης (10ος).